Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از  روابط عمومی دیوان عدالت اداری، با رونمایی از فاز دوم سامانه خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری(سخا)، افراد حقیقی، حقوقی و وکلا می توانند درخواست های تجدید نظر خود را به صورت غیر حضوری ارائه کنند و نیازی به حضور در دفاتر نمایندگی دیوان در مراکز استان ها و یا ساختمان مرکزی دیوان عدالت اداری در تهران نمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، دیوان عدالت اداری با ارسال نامه ای به اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران، خواهان ابلاغ این امکان به وکلای عضو اتحادیه شد که از این پس دادخواست های تجدیدنظر را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی سراسر کشور به ثبت رسانده و از مراجعه حضوری به دفاتر نمایندگی استانی و ساختمان مرکزی دیوان عدالت اداری خودداری کنند.

 فاز اول این سامانه که ثبت دادخواست بدوی از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بود در سال ۹۷ انجام شده است و وکلا می توانند از طریق خودکاربری و مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست بدوی را ثبت کنند.

انتظار می رود با افتتاح فاز دوم سامانه سخا و مرحله سوم این پروژه که شامل ثبت اعاده دادرسی، ورود ثالث به صورت غیرحضوری می باشد، شاهد کاهش ورود ارباب رجوع به دیوان عدالت اداری باشیم که این امر صرفه جویی در وقت و هزینه برای هر دو طرف می باشد.

برچسب‌ها شکایت وکالت معاونت حقوقی ریاست جمهوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شکایت وکالت معاونت حقوقی ریاست جمهوری شکایت وکالت معاونت حقوقی ریاست جمهوری خدمات الکترونیک قضایی دیوان عدالت اداری دفاتر خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۹۹۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران

حجت‌الاسلام " حکمت علی مظفری " روز پنجشنبه در جمع مدیران استان بوشهر اظهار کرد: تنها در یک شعبه از این حوزه ۱۵ قاضی برجسته مسائل و مشکلات حوزه کار و کارگری به‌صورت تخصصی دنبال می‌کنند.

وی افزود: باتوجه به اینکه حمایت از مردم از شرایط لاینفک استمرار حاکمیت نظام اسلامی است این حمایت مستلزم رضایتمندی مردم است که مسئولان باید در راستای آرمان امام راحل، شهدای گرانقدر، رهبر معظم انقلاب اسلامی توجه ویژه به تحقق مطالبات و درخواست‌های مردم کنند.

رییس دیوان عدالت اداری تصریح کرد: توجه به مردم و مردم‌داری با اخلاص و بی‌منت یک فرصت مهم برای خدمتگزاری مسئولان به مردم است و مدیران برای تحقق حقوق مردم از هیچ کوششی نباید فروگذاری کنند.

مظفری با اشاره به تخصیص ۲ اصل از قانون اساسی به مجموعه دیوان عدالت اداری یادآورشد: دیوان عدالت اداری بعنوان مولد انقلاب به شکایت مردم از دستگاه‌های اداری و اجرایی رسیدگی می‌کند.

وی گفت: پیشگیری از جرایم و تعامل با دستگاه‌های اداری و اجرایی از دیگر رسالت‌های دیوان عدالت اداری است.

مظفری ادامه داد: برای رسیدگی به حقوق کارگر ۲۱ کارگروه تخصصی در دیوان عدالت اداری تشکیل شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • ابطال بخشنامه مدیران میانی گمرک با رای دیوان عدالت اداری
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار + تصویر
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟