Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کل خراسان جنوبی گفت: این طرح براساس ماده ۶۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری و با عنایت به سیاست‌های قضایی ابلاغی مقام معظم رهبری و خدمات مختلف الکترونیک قضایی و همچنین جلوگیری از اطاله دادرسی پرونده ها اجرا شد.

عباس اسماعیلی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این روند در خصوص پرونده‌های رانندگی فاقد گواهینامه در حال انجام است با این توضیح که شخص با حضور در یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و اخذ امضای دیجیتال از مشارالیه، سایر امور مربوط به ثبت و رسیدگی اجرای حکم پرونده را به صورت الکترونیک در سامانه «سمپ» سیستم متمرکز انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این طرح شاهد اجرایی شدن پرونده‌های تامین خواسته، طلاق توافقی، انحصار وراثت، دستور موقت، تامین دلیل، اعتراض ثالث اجرایی، مواد ۱۴۶و ۱۴۷ قانون اجرای احکام مدنی، اجراییه چک و گزارش استحضاری مراجع انتظامی خواهیم بود.

وی اظهار داشت: طبق ماده ۱۷۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ مقرر شد استفاده از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی مانند پیام‌نگار (ایمیل)، ارتباط تـصویری از راه دور، نمـابر و تلفـن، بـرای طرح شکایت یا دعوا، ارجاع پرونده، احضار مـتهم، ابـلاغ اوراق قـضایی و نیابـت قـضایی، بـا رعایت مقررات راجع به دادرسی الکترونیکی، بلامانع باشد.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی افزود: از سال ۱۳۹۵ فرایند ثبت‌نام ابلاغ الکترونیک در تمامی ورودی‌های حوزه‌های قضایی استان شروع شد و تمامی مراجعان و اصحاب پرونده برای انجام امور قضایی موظف به ثبت‌نام در سامانه ثنا هستند.

وی سرعت و دقت در ابلاغ اوراق قضایی به مخاطب، جلوگیری از اطاله دادرسی، صرفه جویی شایان توجه در هزینه‌ها، حفظ حریم خصوصی افراد، کاهش مراجعات مردمی به دادگستری‌ها، افزایش آمار ابلاغ واقعی اوراق قضایی و جلوگیری از سوء‌استفاده احتمالی از مشخصات سجلی سایر اشخاص را از مهمترین امتیازهای ابلاغ الکترونیکی نسبت به سنتی ذکر کرد.

۱۷ دفتر خدمات قضایی در خراسان جنوبی فعالیت می‌کنند.

۳۲۱۵*۳۰۲۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری خراسان جنوبی خدمات الکترونیک قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۰۲۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی

حسین حاجی بگلو در گفت و گو جام جم، اظهار کرد: پیرو گزارش واصله به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مبنی بر فروش انواع پوشاک خارجی و دست دوم در سطح شهر در همین ارتباط طی گشت مشترک برگزار شده بازرسی صمت، پلیس امنیت اقتصادی و اتحادیه پوشاک شهرستان بجنورد از واحد صنفی مورد گزارش تعداد بیش از ۱۰۰ ثوب انواع لباس خارجی به ارزش تقریبی بیش از ۵۰۰ میلیون ریال کشف و ضبط شد. وی با اشاره به اینکه پدیده قاچاق کالا موجب تهدید حیات سالم اقتصادی و فرهنگی یک جامعه می‌شود، خاطرنشان کرد: در راستای مبارزه بی امان با قاچاق کالا همه تلاش خود را به کار بسته ایم، تا تحرک از قاچاقچیان و ضربه زنندگان به اقتصاد جامعه سلب شود. انجام بیش از ۱۶ هزار بازرسی در سطح بازار استان حاجی بگلو از انجام بیش از ۱۶ هزار و ۲۷ بازرسی در سطح بازار استان طی سال گذشته خبر داد. وی گفت: روند بازرسی و نظارت بر عرضه کالا در بازار محدود به زمان و طرح های ویژه همچون طرح نوروزی نیست و این کار به صورت مستمر انجام و با متخلفان بر اساس قانون برخورد می شود و شهروندان می توانند شکایت های خود را در این رابطه برای رسیدگی به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند. وی افزود: طی سال گذشته ۱۶ هزار و ۲۷ بازرسی در سطح بازار های استان انجام شده است و ۳۰۳۵ تخلف نیز به ارزش ۲۲۰ میلیارد و ۸۴۴ میلیون ریال به ثبت رسید. این مقام مسئول، تعداد کل پرونده های متشکله را ۲۷۶۲ مورد عنوان کرد. به گفته وی، سال گذشته ۳۸۰۱ گشت مشترک انجام شده است که از این تعداد یک هزار و ۲۹۸ پرونده گشت مشترک به ارزش ۹ میلیارد و ۳۹۴ میلیون ریال به ثبت رسید. مدیر کل صمت خراسان شمالی ادامه داد: از ۱۸۵ پرونده قاچاق ۱۵ میلیارد و ۷۷۸ میلیون ریال پرونده ثبت شده است‌. حاجی بگلو عدم درج قیمت و نصب نرخ نامه، گران فروشی، عدم صدور صورتحساب، حمل و نقل، نگهداری، عرضه و فروش کالای قاچاق، عدم ارائه فاکتور خرید و تقلب را مهم ترین تخلفات صورت گرفته بیان کرد که توسط بازرسان مورد توجه و رسیدگی قرار گرفت./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • پرونده قضایی برای ضاربان یک آمر به معروف در کاشمر تشکیل شد
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • توقیف ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • تشکیل ۳۰۳۵ پرونده تخلف در استان خراسان شمالی
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش